Aikido Nieuw-Dordrecht

Aikido voor Bedrijven

Neem gerust eens contact met ons op om te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn voor bij uw bedrijf, school of verenigingen, etc.

Aikido gaat over het bemeesteren van interne en externe conflicten door lichaamswerk. Daar waar de oude krijger ging voor strijd en overwinning buiten zichzelf, gaat de moderne Aikidoka op zoek naar de vreedszame en harmoniserende kracht in zichzelf.
Wij bieden aikido trainingen, workshops, of leuke teambuilding activiteiten aan voor iedereen in de regio Drenthe en omgeving.

Zoeken naar een frictieloze oplossing in een conflict

Aikido is geboren uit de vraag hoe je jezelf kunt verdedigen bij een tegenstander die groter, sterker en meer ervaren is. Binnen het Aikido zijn de technieken middelen om de aanvaller te controleren of weg te werpen zonder deze geweld aan te doen. Feitelijk is er door de grondlegger een nieuwe revolutionaire vorm van budo gecreëerd.
Hierin zitten vloeiende en praktische entrees, technieken en bewegingen waardoor er eigenlijk ook geen sprake meer is van het beschadigen van elkaar.
Aikido is leren om ‘onder druk’ te blijven zoeken naar een geweldloze en frictieloze oplossing van een conflict.

Innerlijke kracht en energie

Het bijzondere van Aikido is dat door het beoefenen van deze bewegingsvorm je tevens innerlijke kracht en energie ontwikkelt. Juist door het ontwikkelen van je innerlijke kracht ontdek of hervind je ook een bron van levensvreugde in en openheid van jezelf, die tevens inhoud en richting aan je dagelijks leven kan geven.

Bedrijven, scholen of verenigingen

Voor bedrijven, scholen of verenigingen die een leuke teambuilding activiteit, of een aikido les of training georganiseerd willen hebben kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. De minimale groepsgrootte is 6 personen en de maximale groepsgrootte is ca. 12 personen.

Workshop in kader van Leiderschap1

Workshop in kader van Leiderschap2Wat wij al eerder naar tevredenheid verzorgt of mede verzorgt hebben

Eerdere teambuilding, themabijeenkomsten, workshops, demonstraties die wij naar tevredenheid verzorgt of mede verzorgt hebben bij of voor:

– Roomskatholieke Basisschool Pastoor Middelkoopschool Klazienaveen
– AVEBE
– OHC verpleegkundigen Isala Klinieken Zwolle
– Stenden Hogeschool Emmen
– CCE&OKE bedrijven bijeenkomst voor 125 bedrijven in Emmen
– RTV Drenthe special over Aikido
– Alles Kids in Emmen
– Opendag Garudagym